Om oss

[email protected]

Välkommen till bloggen som handlar om finanser och hur du kan göra bra investeringar, för att få mer pengar i kassan. Du kommer får massor av information och goda råd om vad du kan hitta på om du har lite extra pengar över och vill investera eller hur du ska förbättra din ekonomi.

Du kommer att kunna läsa om:

  • Fondplaceringar
  • Investeringar
  • Familjeekonomi
  • Valutor

Naturligtvis hoppas jag att du kommer har nytta av mina goda råd och tips som jag delar med mig av i min blogg.

Fondplaceringar

Att göra fondplaceringar kan vara lite klurigt, men i bloggen kan du få goda råd om hur du ska kunna göra bra fondplaceringar om du har extra pengar över i kassan.

Investeringar

Det är alltid riskfyllt att göra investeringar, men i bloggen kan du få riktigt bra tips på hur du ska bära dig åt utan riskera allt för mycket av dina pengar.

Familjeekonomi

Att ta hand om familjens ekonomi kan vara lite svårt och ibland kan det vara svårt att få det att går ihop. I bloggen kan du läsa om delad eller gemensam ekonomi och hur det går att spara pengar i vardagen med enkla och smidiga knep.

Valutor

Vill du ha lite extra spänning när du håller på med investering så är valutor och kryptovalutor något du bör testa att hantera. Det är inte särskilt svårt, lättare än du tror!

Slutord

Vad du än gör och vill göra med de pengar som du vill investera är helt och hållet upp till dig. Nu har du chansen att få lite hum om hur du ska bära dig åt för att kunna tjäna lite extra pengar!